eheheh..

Heei, nå er det en stund siden jeg har vært på bloggen!! :S både jeg og isabel! :/
Sorry, men jeg har vært fryktelig opptatt i det siste! Jeg skal prøve å bli flnkere til å skrive nå! :) jeg har bare måttet hatt en pause ;)

Ihvertfalll.. Igår hadde jeg bursdag:D! Jeg ble 15 år. Men jeg fikk ikke feiret det fordi jeg var på kurs i helgen, det heter Unigue Mind. Det hjelper deg veldig! det gjør livet ditt såååå mye mere positivt og fyller dine drømmer!

Akkurat nå sitter jeg på skolen og chillan:) det er langfri nå. Vi har sånn forberedelse dag til tentamen imorgen. Engelsk Tentamen. ;)  så det er en ganske chilldag idag:D!

Etter skolen skal jeg litt her og der også når det nærmer seg sånn klokken 17:00/18:00 elns drar jeg hjem og øver litt og slapper av med tv og data siden jeg i flere uker har bare vært aktiv hele tiden og ikke slappet av. åååh, gleder meg!!:D

Jeg har skal feire bursdagen min neste helg med jentene i klassen min:) jeg skal ha det hjemme med meg og vi skal spise taco og desserten vet jeg ikke hva skal bli, men det finner jeg ut. Også skal vi se film. Jeg må finne en bra film, noen som har litt tips? :D og er det noen som har litt tips om det er noe mer vi kan gjøre på bursdagen? =)

Jeg tror den 16. Desember elns så er det Juleball!!:D Jeg skal finne en ballkjole idag på Torunns Drømmekjoler! der er det mange fine kjoler. Gleder meg til å prøve!! =)

På Onsdag skal jeg synge på åpningen til galleriet til moren min:) Jeg skal synge "All I Want For Christmas Is You - Mariah Carey" , Den er fin. Jeg gleder meg=) jeg har tenkt til å synge den på allmøte i desember også!

meeen nå kan jeg ikke skrive mere for det ringte inn, vi snakkes litt senere! hade alle søte lesere!<3 :*Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Isabel & Erica ♥

Isabel & Erica ♥

16, Ålesund

Denne bloggen handler om to bestevenner og litt andre ting. Isabel har en hest som heter Tøffa, og jeg skal kjøpe meg en;) Elsker komentarer!♥

Kategorier

Arkiv

hits