Moornings;D!

haallla!(:  vi har  kjørt fra Ålesund til Oslo i heile  natt;s ! jeg fikk nesten ikke sove, det var veldig vanskelig..  Vi kom fram klokka åtte tidlig  på  dagen, da var vi framme med huset som vi  skal "bo i" så lenge vi  er her i oslo;))  så nå har jeg sovet i  sånn ca 6 timer els..;p det var  deilig å sove i en seng daa(: 

Nå skal jeg finne  noen klær som jeg kan ha på meg  etterpå også skal jeg hive  meg i dusjen, det blir  skikkelig deilig:D alt står klart  på badet(:  

Etterpå skal jeg kjøpe sånn, Veet Hair Removal Cream, som tar bort  hår  på tre minutter når  du har tatt på krem også bare  tar du av kremmen etterpå og da får du deilig mykbabyhud:DD  den er skikkelig bra,  den anbefaler  jeg(: 
er her et bilde av Veet Hair Removal Cream..


 

Først  tar du på kremen og  da venter du i 3 minutter også tar du den av med  denne plastikktingen og da er  alt  håret borte og du får  sånn mykbabyhud! 


 - Sanna Erica♥

5 kommentarer

Linnikristin

27.jul.2011 kl.15:18

er ikke det fryktelig vondt : o ?

setter pris på om du svarer på min blogg :)!

Vilde Skeie

27.jul.2011 kl.15:20

Ha en fin dag!

Blogg Deg Rik

27.jul.2011 kl.15:23

Den funker bra ja!

- Hilsen bloggdegrik.com - nettsiden som lærer deg å blogge bra, få flere lesere og selvfølgelig å tjene penger på å blogge!

Isabel & Erica ♥

28.jul.2011 kl.02:29

Blogg Deg Rik: takk:) jaa, takk for tipse:D♥

Isabel & Erica ♥

28.jul.2011 kl.02:30

Vilde Skeie: hehe,taakk! iligesåå;))♥

Skriv en ny kommentar

Isabel & Erica ♥

Isabel & Erica ♥

16, Ålesund

Denne bloggen handler om to bestevenner og litt andre ting. Isabel har en hest som heter Tøffa, og jeg skal kjøpe meg en;) Elsker komentarer!♥

Kategorier

Arkiv

hits